Over ons

Alcochem is in de jaren 70 ontstaan als een handelsonderneming in Alcoholen en Chemicaliën. In 1995 is hierbij een extra specialisme aan toegevoegd, namelijk Alcochem Steel.

Alcochem Steel is gespecialiseerd in de levering van klant specifieke stalen, roestvast stalen en aluminium producten. Met kantoren in Nederland en China en productiepartners in Oost Europa en Azië focust Alcochem Steel zich op kwalitatief hoogwaardige producten.

Onze relatie met zowel producenten als afnemers zijn gebaseerd op een langdurige samenwerking. Onze toegevoegde waarde komt tot uiting in het verzorgen van het gehele proces, van R&D tot aftersales, inclusief het implementeren van kwaliteitssystemen.

Alcochem Steel levert klant specifieke producten al aan vele klanten. Met name in de Automotive industrie zijn wij zeer sterk vertegenwoordigd. Zo leveren wij OEM delen voor Daf, Mercedes, Scania en Volkswagen.

Natuurlijk beleveren wij naast de automotive industrie ook vele andere industrieën. Zoals de bouw-, water-, olie industrie en nog vele andere.

Met onze ruime ervaring in logistiek, binnen- en buitenlandse markten en onze technische knowhow kan Alcochem Steel scherpe prijzen, kwaliteit en continuïteit bieden. Wij bieden tevens een veilige weg naar uitbesteding in lage lonen landen zonder de noodzaak van investeringen in een dergelijk netwerk door onze afnemers.

Met onze kennis van staal willen wij ook u als klant helpen om de kwaliteit en continuïteit van uw producten te waarborgen.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.